Oestyd!

oestyd
En uiteindelik begin die tamaties in my tuin ryp word. Ek het al begin dink ek kan die konsep van ‘n tamatie-oes vanjaar op my maag skryf – te laat geplant, te min water oor Desember terwyl ons op vakansie was, te veel Suidooster vroeg in die jaar. Maar nou hier is ons tog nou, met nog heelwat oppad. Ek is kinderlik opgewonde en besig om klomp kosplanne te maak. Beslis nog weer van die gevulde tamaties van Januarie; defnitief ‘n baksel gebraaide groen tamaties;  voorwaar ‘n stewige porsie teriyake, waar die tamaties skuins voor opskep ingeroer word. En vir aandete vanaand, ‘n doodeenvoudige resep vir tamatie-en-eiervrugkerrie wat ek in Nigel Slater se Kitchen Diaries raakgelees het. (Wat ek more sal post, want dis laat, en teen die tyd wat ek klaar gekook was, was die lig vir mooi foto’s verby.) Maar al wat ek solank wil sê is: YUM.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s